Arrangementen

Bent u opzoek naar een locatie voor uw feest en/of receptie? Dan bent u bij Casco eten & drinken aan het juiste adres. Casco eten & drinken geeft u de mogelijkheid uw eigen invulling te geven aan uw gewenste evenement. Hierbij maakt het niet uit of het een bruiloft, receptie, vergadering, barbecue, verjaardag of personeelsfeest betreft. Met de mooie ligging aan de Oosterschelde, ruime parkeergelegenheid, leuke muziek en lekker eten en drinken zorgt Casco eten & drinken ervoor dat uw evenement een geslaagd feest wordt.  

Hierbij kun u kiezen uit verschillende arrangementen bijvoorbeeld: walking dinner, buffet etc.  

Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd mailen naar info@clubcasco.nl of bellen naar 0113-6206060

Zeilen met Sailforce

Een mooie zeiltocht en daarna een heerlijke lunch of diner? Eerst vergaderen en dan een middag zeilen? Alle combinaties zijn mogelijk met Sailforce en Casco eten & drinken.

Varen Zeeland

Elegantie, klasse en stijl. Deze woorden zijn de sleutel tot een geweldige samenwerking. Een combinatie van een vaartocht op het prachtige jacht de Amelia en een lunch / diner bij Casco eten & drinken bent u een hele dag zoet.

de Oesterbaron

Tijdens de rondvaart met de Oesterbaron krijgt u inzicht in het gehele kweekproces. In combinatie met de demo-rondvaart kunt u bij Casco eten & drinken gezellig een hapje eten of drinken.