Over ons

Casco eten & drinken, een mooi familiebedrijf met ware kennis van producten. Met de mooie ligging aan de Oosterschelde, het Wemeldingse strandje en aan het einde van de Kattendijkse dijk is deze eetgelegenheid ideaal voor duikers, fietsers, wandelaars, wielrenners en natuurlijk voor iedereen die van lekker eten houdt. De familie Hoondert biedt u namelijk de juiste kwaliteit van zowel vlees en vis voor de juiste prijs.

 

De kennis van hun producten gaat terug naar de periode dat zij een eigen slagerij hadden. Zo bieden zij malse stukken vlees en verse vis uit de Oosterschelde. Daarbij is het een waar familie bedrijf waarbij het eten geserveerd wordt met een glimlach en een gezellig praatje op zijn tijd. Peter Hoondert, zijn vrouw Monique en dochters Zita en Rowan dragen allemaal bij aan uw beleving bij Casco eten & drinken.

 

U bent welkom om in deze familiare sfeer te komen dinneren, lunchen, lekker een bakje koffie te drinken of te genieten van de vele speciaal bieren die zij aanbieden. Peter Hoondert voormalig wielrenner heeft zelf kennis van de bieren die geserveerd worden en kunt u zeker meer vertellen over bijvoorbeeld het lekkere wielerbiertje de Kwaremont.

 

Casco eten & drinken biedt u daarnaast de gelegenheid om in een aparte zaal uw verjaardag, bruiloft of een receptie te houden. Hierbij kunt u genieten van een heerlijk buffet, barbecue van de green egg, walking dinner of gewoon een lekker hapje en drankje. Dit kan volledig naar eigen wens worden ingevuld waarbij al uw wensen en behoeften voor een leuk feestje worden gerealiseerd.

 

Naast het restaurant en de feestzaal biedt Casco eten & drinken u een lekkere snackbar voor goede friet, een bijpassende snack of op een hete zomerse dag een verkoelend dranken of ijsje. U kunt voor iedere gelegenheid terecht.